Wednesday, January 3, 2007

Dag 23: naar Twentynine Palms

Afgelegde afstand: 580 kilometer.

Vanmorgen hebben we wat in bed blijven liggen, vooraleer nog net op tijd een ontbijt mee te pikken in het motel. Rond 10 uur zijn we dan vertrokken voor de langste rit van de ganse reis. Nog maar pas vertrokken zagen we een aarden weg waar er tientallen postbussen stonden. Ellen wou daar een foto van, dus zijn we teruggereden. Telkens toen ik daar een foto van wou, kwam één van de eigenaars met zijn auto aangereden, deed een rondje zodat hij met de goeie kant langs de postbus stond, en nam zonder uit te stappen de post mee. We hebben daar dus een goei kwartier gestaan vooraleer ik een goeie foto kon nemen.


We zijn dan zo goed als in één trek doorgereden naar Twentynine Palms. Onderweg hebben we enkel eens gestopt om wat bokes met choco te eten en uiteindelijk toch eens die ‘jerky beef’ te proberen. Eigenlijk is Jerky Beef hetzelfde als een Bifi-worst van bij ons, met andere kruiden.
De rit bracht ons ook op een klein stukje van de oude Route66. Maar vooraleer we het beseften waren er alweer voorbij. Tegen half vijf waren we dan eindelijk aangekomen op de bestemming. In het boekje stond dat er hier ook een motel 6 was, dus was de beslissing meteen gevallen. We hebben nog even naar den tv gezien, naar een uithoudingsrace in Utah tussen diverse teams. Het zag er verschrikkelijk uit! Maar ja, die mensen hebben er zelf voor gekozen!
Daarna zijn we naar Denny’s gaan eten en nu zitten we voor den tv naar The Office te zien, en straks is er Ransom op tv. Lekker luierikken dus.

No comments: